2016-10-11 21:52:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Élvezze a nyugalmat, a békét

Napi horoszkóp október 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Vigye is véghez, amit eltervezett! Legyen kezdeményező, ne hagyja, hogy kicsússzon kezéből a dolgok irányítása, különösen, ha a saját érdekeiről van szó. Most csak akkor lehet sikeres, ha kellően magabiztosan lép fel.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Rengeteg dolga akad, de egyáltalán nem idegeskedik emiatt. Bizonyítani akar, hogy bármikor lehet számítani önre. Nem csak a munkahelyén szembesül kihívásokkal, egy barátja is a segítségét kéri, egy személyes dologgal kapcsolatban.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Keményen dolgozik és most már a jutalmat is szeretné látni. Fontos, hogy megtanuljon tárgyalni és egyezkedni. Most nem kell feltétlenül kompromisszumokat kötnie, mert ha ön nagyon engedékeny, azt mások kihasználhatják.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Beszámol valakinek a terveiről és annak megvalósításáról, az illető pedig hasonlóan lelkesedik a dologért, mint ön. A személyes kapcsolatok pozitívan befolyásolják, főleg, ha talál valakit, aki mindig szívesen végighallgatja.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Munkája során iktasson be kisebb szüneteket, különben kimerülhet a nap végére. Egy rég nem látott baráttal beszélgetve nosztalgikus érzés tölti el. A bevételei gyarapodnak, talán egy kis plusz munka is adódik, ami jelentősen növeli a bankszámláját.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ügyeljen jobban kiadásaira, a személyes pénzügyei több odafigyelést igényelnek. A munkahelyén rendben mennek a dolgok, viszont egy egészségügyi panasza kiújulhat – valószínűleg egy kis életmódváltással rendezni lehet a dolgot.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma végre fordíthat egy kis időt magára is. Menjen el sétálni, ha teheti, látogasson el a fodrászhoz, vagy kozmetikushoz is, és élvezze egy kicsit a nyugalmat, békét. Mindenképpen pihenjen, amennyit csak tud.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Most sokkal jobban tud egy dologra figyelni, óvatosan és lelkiismeretesen jár el a kényes ügyekben. Emiatt persze ez egy jó munkanap lesz. Azért figyeljen arra is, hogy ne hajtsa túl magát!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Szükségét érzi annak, hogy bebiztosítsa magát, ne engedje ki az irányítást a kezéből. Próbáljon meg megegyezni a többiekkel, és nyugodtan adjon át a feladatokból másoknak is. Tekintsen bizakodva a jövőbe, akkor sikeres lesz!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ezen a napon bármihez kezd, minden eredményesen zárul, és komoly elismerést szerezhet. Nehéz feladatokat kap, de ha sikerül megoldani, azzal megnövelheti presztízsét. Egy közelgő társasági esemény teljesen lázba hozza. Az estét romantikus hangulatban töltheti.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A mai bolygóállás feszült érzelmi helyzetet teremt. Ne bonyolódjon bele olyan társalgásba, ami vitába torkollhat. Legyen most fontosabb önnek a saját lelki nyugalma. Ha lehetősége van tovább képezni magát, azt ne hagyja ki. Sokat tanulhat másoktól.

Halak: II. 19. - III. 20.
Izgalmas irányt vehet az élete. Kisebb kudarc éri, de nem a saját hibájából. Próbáljon előre tekinteni, azt kutatva, hogy a hátrányt hogyan lehetne ledolgozni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: